Om dagiset

Hundens Hälsa har funnits sedan januari 2004.

Vi är ett hunddagis med ganska många hundar men ändå väldigt personligt! Vi känner alla våra individer bra och har väl genomtänkta hundgrupper. Vi har goda rutiner och lång erfarenhet av att arbeta med hundar.

Hos oss vet vi alla hur dagarna ser ut – ingen hund behöver stå och stressa över vad som ska hända näst. Grupperna består av mellan 2-10 hundar som fungerar tillsammans och är storleksmässigt ungefär lika. Det är viktigt att hundarna kan koppla av tillsammans eftersom stress annars kan uppstå.

Inne på dagiset i hundrummen vilar de i soffor, fåtöljer och bäddar, myser med någon av oss eller leker med varandra. De har leksaker och nylontuggben med smak. Ute är vi så mycket som möjligt – i de flesta väder!

Vi går både koppelpromenader och låter hundarna vara lösa ute i vår inhägnad precis utanför huset. Där får de springa och leka med varandra eller bara nosa och strosa omkring.

Nya hundar tas in efter godkänd prövotid och inskolning. Vi tar endast emot hundar som smälter in i vårt hundgäng och som finner sig till rätta hos oss på ett bra sätt. Alla hundar trivs eller fungerar inte på hunddagis!

Intresserad av att ha er hund här? Klicka här.